Passa al contingut principal

ENGLISH ESO 1st,2nd,3rd


Bon dia a tothom!. Primer de tot desitjar-vos que estigueu tots perfectament i que el confinament no s' allargui molt més en el temps. És per això que hem de fer bondat i quedar-nos tots a casa. STAY HOME,  com es diu en anglès.


Això és una experiència nova per tots nosaltres, tant alumnes, famílies i professors, per tant , a mesura que anem utilitzant aquest i d' altres blogs, anirem perfeccionant tots la tècnica i desenvolupant l' habilitat per a poder treballar més i millor. I am a novice blogger  too. So don't worry or panic . Everything will be allright!!! Jo també sóc novat!

Cada dilluns i dimecres tindreu una nova activitat proposada amb algun exercici també. Els exercicis fets perquè jo els pugui corregir els haureu d' enviar a josepmaria@residenciaarbos.com. El dia que entrem a veure la nova activitat ja haurem d' haver enviat els deures de la sessió anterior. Us demano que quan m' envieu els exercicis per mail , ESPECIFIQUEU molt bé  en l' assumpte del missatge de quin dia són els deures  PLEASE.

Podrem fer també alguna trucada en SKYPE (ja us avisaré com i quan) perquè ja sabeu que segons quins temes d' English tractem s' ha de poder parlar i interactuar amb el profe d' una manera molt més activa!!



Ja sabeu l' horari de cada curs i cada assignatura.

DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
CATALÀ
SOCIALS
ENGLISH
TECNO
CIÈNCIES
MATES
CIÈNCIES
MÚSICA
SOCIALS
CASTELLÀ
ENGLISH
CASTELLÀ
CATALÀ
MATES
E.F


Comencem dilluns! REMEMBER!

                                             

Entrades populars d'aquest blog

English 1st Exercises and activities. April 1st

English 2nd. Exercises and activities . April 1st

English 1st. Monday 20 th. Comparatives and superlatives.